Glo Skin Beauty är världsledande inom mineralbaserade kosmetikprodukter


GloMinerals

"Alla drömmer om att ha en perfekt hy. Våra produkter gör drömmen till verklighet", säger Ange Gerhart och Robin Silber-McGee, två av grundarna av Glo Skin Beauty.

Glo Skin Beauty har sitt ursprung från viljan att skapa en makeuplinje som är sund för huden samtidigt som färgerna skulle vara rika och moderiktiga. När Ange Gerhart och Robin Silber-McGee till sin förtvivlan inte kunde hitta en sådan mineralmakeupserie, bestämde de sig för att göra en själva. De ville skapa en makeup med ett sortiment av produkter som kvinnor kan dra nytta av på flera plan. En makeuplinje som både gav ett felfritt resultat och anti-aging fördelar. De använde sig av Robins 18-åriga erfarenhet av kosmetika och två års erfarenhet inom medicin, och drog stor nytta av Anges forskning och erfarenhet i aktuella metoder inom hudvård, laserbehandling och framsteg inom kamoufleringsmakeup. Tillsammans skulle de utveckla produkter som uppfyller drömmar. Efter att ett "levande laboratorium" skapats, och efter tre års arbete av forskningsgrupper bestående av hudterapeuter och konsumenter, föddes Glo Skin Beauty.

Glo Skin Beauty har ett unikt sortiment av makeup utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. Denna kompletta hudvårdande produktserie har produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon. Den är modern, rolig och full av mineraler. Glo Skin Beauty avancerade produkter kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad (vitamin A, C, E och grönt te) och mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Resultatet är en kliniskt avancerad mineralmakeup som täcker, vårdar och skyddar huden.

  • Alltid fri frakt Alltid fraktfritt inom Sverige
  • Snabb leverans Alla ordrar skickas senast dagen efter
  • Trygg E-handel Vi använder säkra och tillförlitliga betalsystem
  • Nöjd kund garanti Full returrätt inom 30 dagar


TOPP 10 BÄSTSÄLJARE