Smaken är som... ja ni vet resten. Likadant är det med vår makeup. En del föredrar puder (fast/pressad) form, en del vill ha en mer lystergivande foundation och en del vill ha det så täckande det bara går.

Oavsett om du föredrar en foundation som ger lite eller mycket täckning, så finns det nu en mineralfoundation som passar dina önskemål. glominerals foundations finns i 3 olika former, fast, lös och flytande form. Alla lika vårdande och 100% rena mineraler. Du kan där till sedan välja om du vill ha en flytande mineralfoundation som ger mycket eller en lätt, sportig täckning eller så är du kanske som vi andra mineralfantaster som vill ha ett lätt, täckande felfritt resultat på dagen som inte tynger ner ansiktet, men till kvällen är det full täckning och glamour som gäller.

För att hinna rätt i mineralsminks-djungel får du här en liten guidning i glominerals 4 olika mineralfoundations:


Pressed Base -
Den storsäljande favoriten som finns i 21 nyanser, både varma och kalla, ljushyade till mörk hudton. Denna foundation består av tryckpressade 100 % rena mineraler och ger mellan till full täckning med matt resultat. Kan användas av alla.

Appliceras med Kabuki brush, Blender Brush eller Ultra Brush.

 Pris: 449:-
Loose Base -
Klassikern och veteranen inom mineralmakeup. Loose Base är mycket finfördelade mineraler i lös form som appliceras med den klassiska buff/tap applicering. Ger ett lätt till medium täckning och passar bäst för normal, torr hud. Välj mellan 12 nyanser.

Appliceras med Kabuki Brush, Blender Brush eller Ultra Brush.

Pris: 449:-
 

Liquid Foundation -
En flytande, täckande mineralfoundation som ger perfekt finish. Finns i Satin och Matte Finish och kommer i 16 olika nyanser. Passar bra till festen eller för den som vill ha ett mer täckande resultat.

Appliceras med Texture Brush, Dual Foundation Camouflage Brush eller Liquid foundation Brush.

Pris: 399:-


Sheer Tint Base -
glominerals lätta, medium täckande flytande foundation som passar bra till dem som vill ha en tunn, lätt makeup med lyster. Finns i 6 olika nyanser och passar alla hudtyper, utom fet/acne hud.

Appliceras med svamp, Liquid foundation eller Texture Brush.

Pris: 399:-

Så sätt igång och prova dig fram till din favorit, behöver du hjälp med färger/nyanser är du välkommen att höra av dig till oss på mail eller på telefontid. Kontaktuppgifter hittar du här!