Kort, tjock eller lång och smal? Vilken typ av borste man ska välja till sin mineralfoundation beror helt enkelt på vilket resultat du är ute efter. En del vill ha en lätt applicering medan andra vill ha så mycket täckning som det bara går. I glominerals sortiment finns den klassiska Kabuki borsten, men också flera andra alternativ som alla är lämpade för känslig hud och som ger exakt det där resultatet du är ute efter.

Om du innan inte blivit nöjd med din applicering, eller fått det lika snyggt som du får på salong så kan det helt enkelt bero på att du inte har rätt borste och därmed inte heller rätt teknik. Här benar vi ut de olika alternativen samt vilken du bör satsa på för just ditt resultat!

399:-


Kabuki Brush -
Kabukin är den klassiska borsten och veteranen inom mineralmakeup. Utan denna underbara borste med täta korta strån hade det varit svårt för mineralerna att fästa och den ger helt klart bäst resultat när det kommer till täckning. glominerals kabuki borste är gjord på ponnyhår och skall tvättas med ett milt hårschampoo 1g/v för livslång hållbarhet.

Passar dig som vill ha:
Full till medium täckning och som använder Pressed base eller Loose Base.




389:-

Blender Brush -
Är en borste med längre skaft och tjockare borsthuvud som ger medium täckning. En all-around borste som passar lika bra till mineralfoundation som bronzer och rouge. Håren är från get och skall även denna tvättas med ett milt schampoo 1g/v för bra hållbarhet.

Passar dig som vill ha:
Medium täckning och som kanske bara vill investera i en borste. Tips! Används borsten till fler saker som foundation och rouge, är det extra viktigt att man tvättar den mellan varje gång. Funkar bra till Pressed Base, Loose Base, Bronzer, Rouge.



499:-
Ultra Brush -
Detta är glominerals signaturborste, speciellt framtagen för en skonsam applicering av mineralfoundation för känslig hud. Har extremt mjuka hår från ekorre och ger minimalt med irritation för extra känslig hud.

Passar dig som vill ha:
Lätt till medium täckning och som har en känslig/reaktiv hud. Används till Pressed Base eller Loose Base.







499:-
Retractable Ultra Brush -
signaturborsten från ovan, fast i smart resevänlig förpackning som skyddar håren mot smuts och slitage.








439:-
Dual Foundation Camouflage Brush -
Är egentligen en borste för flytande mineralfoundation, men passar perfekt till de hudtyper som har lite större porer och därmed önskar mer kamouflering av porerna. En dubbelsidig borste men en ände för concealer och små områden som ögon och näsvinge, samt en ände för större områden.

Passar dig som vill ha: 
En medium till full täckning. Gjord för flytande foundation som Liquid Foundation och Sheer Tint Base, men funkar även att "punktbehandla" med Pressed Base för mer kamouflering.




499:-
Liquid Foundation Brush -
En borste/pensel gjord av syntetiska hår som är anpassad för flytande foundation. Otroligt lätt att använda och ger ett jämnt, täckande resultat.

Passar dig som vill ha: 
En perfekt täckande foundation av flytande mineraler. Kan även användas separat runt t.ex ögon och på pigmenteringar för mer kamouflerande effekt. Till Liquid foundation & Concealer/Camouflage.




479:-

Texture Brush -
Favorit borsten när det gäller att applicera flytande foundation. Ger en felfri "airbrushed" känsla på huden och jämnar ut ojämnheter och skavanker. En "måste-ha" borste för alla som vill minimera förstorade porer, acneärr eller andra ojämnheter. Gjorde på naturliga hår från get och vita syntetiska strån.

Passar dig som vill ha:
En perfekt finish av din flytande mineralfoundation. Täckande och utjämnande till Liquid Foundation. Kan även används till creme rouge och andra shimmer produkter för lätt applicering.