Vi är superglada över produkten Protecting Powder SPF 30 från glominerals finns till! Äntligen finns det en produkt som hjälper dig att skydda dig mot solen skadliga UV-strålar även om du redan har lagt din dagsmakeup för dagen!

Att använda UV-skydd kan vara det billigaste och smartaste valet i kampen mot åldrandet, och som hudspecialist rekommenderar jag alltid en dagcreme med UV-skydd i första hand. Helst ska man gärna återapplicera UV-skyddet flera gånger under dagen beroende på hur mycket sol och hur mycket man svettas under dagen. Det som då gör det hela lite svårare att följa detta råd är ju om man lagt en perfekt makeup på morgonen, och inte känner för att kleta på ny creme som kan göra huden blank igen.

Det är därför som vi älskar Protecting Powder så mycket! Den skyddande effekten du får av detta puder är både smidigt och enkelt. Den är lätt att applicera och kan bäras med i väskan utan krångel. Protecting Powder kommer i 2 olika nyanser: Bronze och Translucent och kan användas ensamt eller ovanpå din foundation under hela dagen. Och bäst av allt - du får ett jämnt, skyddande UV-skydd upp till SPF30!

Pris:  374:- (Sommar-Kampanj Maj & Juni. ord. pris 499:-)

TIPS! Protecing Powder Bronze är en perfekt att ha med på stranden om du vill "fuska" fram lystern och matta ner huden något, för den där perfekta finishen. Du kommer garanterat vara snyggast på stranden!

Translucent
Bronze