En av de viktigaste delarna i vårt ansikte är definitivt munnen tycker vi på gloxpress.se! Läppar kan vara små, plutiga, smala eller breda men är alltid lika vackra, och hur många går inte runt där ute med minst 3 gloss i handväskan, alltid redo?

Vad många inte vet är att läppar saknar naturligt UV-skydd och det är otroligt lätt att bränna sig eller få pigmentförändringar runt läpp-konturen om man inte är försiktig och skyddar sig väl under sommarmånaderna.
Det är alltför vanligt idag att många får problem med hyperpigmenteringar, framförallt runt läpparna om man har använt gloss eller andra makeupprodukter i solen. Hyperpigmenteringar uppkomna av kosmetiska produkter är oftast väldigt svåra att behandla och bli av med, så se därför till att skydda dig innan problemet uppstår.

glominerals Mint Balm och deras nytillkomna syster Cherry Balm har båda SPF15 och ger skönt svalkande och väldoftande läppar i sommar! Du får ett bred UV-spektrum samtidigt som vårdande hampafröolja, ängskrasse och mangofrösmör ser till att läpparna hålls fuktiga och återfuktande.
Ha därför alltid ett Mint eller Cherry Balm i strandväskan!

TIPS! Perfekt att ha ovanpå sitt läppstift eller gloss för mer fukt och skydd!
Mint Balm 98:-
Cherry Balm 98:-