Glo Skin Beauty Mattifying Primer

Glo Skin Beauty Mattifying Primer

En mattande primer som fokuserar på områden med överflödig oljeproduktion. Denna silkeslena ojlefria primer förbehandlar och förfinar huden med en jämn och transparent matt finish som eliminerar blank hud och minimerar synligheten av stora porer och linjer, samtidigt som den gör att din makeup sitter hela dagen. 30 ml.

Denna vattenbaserade formula är den perfekta primern för dig med oljig hud och gör att din foundation håller hela dagen. En kombination av kaolinlera, som är oljeabsorberande, en linjeutfyllande Silicone och vattenbindande Glycerin förfinar huden med en jämn, matt finish. Den vattenbaserade formulan ger i tillägg en svalkande känsla som direkt ger en fräschhet till huden.
Applicera med rena fingertoppar en liten mängd primer innan din foundation, för att jämna ut och matta ned huden där du har lätt för att bli blank under dagen. Klappa lätt in ovanpå din makeup om du behöver fylla på under dagen.
Aqua (Water/Eau), Magnesium Aluminum Silicate, VP/VA Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, Glycerin, Propylene Glycol, Kaolin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Capryl Glycol, Hexylene Glycol
GlōXpress pris:
455:-

I lager
Hos dig inom 1-2 arbetsdagar


Antal:
Relaterade produkter


Glo Skin Beauty Pressed Base

Denna bästsäljande och prisbelönta puderformulan ger lätt- till heltäckande, perfekt och semi-matt finish. Finns i 24 nyanser.

499:- Välj färg
Glo Skin Beauty Satin Cream Foundation

Denna flytande krämformula ger medium till full täckning med semi-matt finish.

480:- Välj färg
Glo Skin Beauty Loose Base

Få medium till full täckning med fin lyster med denna lösa puderfoundation.

585:- Välj färg
  • Alltid fri frakt Alltid fraktfritt inom Sverige
  • Snabb leverans Alla ordrar skickas senast dagen efter
  • Trygg E-handel Vi använder säkra och tillförlitliga betalsystem
  • Nöjd kund garanti Full returrätt inom 30 dagar


TOPP 10 BÄSTSÄLJARE